21 июл. 2009 г., 10:12

Да спреш света... 

  Поэзия
433 0 9

 

 

 

Кръстосахме ръце.

Когато пътищата свършиха.

Намерихме сърцето си във другия.

Събудиха се мислите.

А бяха ни забравили.

Прогледнахме към нас.

Навътре.

 

И спряхме се сред тишина.

Да чуем себе си.

Разкрихме се с очите на магията.

Показахме си чувствата.

В безмълвие.

И спряхме този свят.

Във вечност.

 

 

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??