13 мая 2012 г., 14:21

Да! Така е! 

  Поэзия » Другая
408 0 1

 

 

                       Да! Така е!

 

               На бъдещето дните -

               те тайните отключват.

               Вярата се ражда

               още сред огньове.

              Тук куршуми леят,

               с които улучват

               и рани лекуват

                с билки от гробове.

               Животът ни няма

                как да се повтори.

                Той мигове събира -

                 все неповторими.

                 И ако никой за нас

                 вече не говори,

                 а времето забрави

                 дрипавото минало,

                 случайният спомен

                 врата ще отвори

                 и светът ще види,

                че все пак ни е имало.

                 

           

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??