22 апр. 2009 г., 22:42

Да те срещна 

  Поэзия » Пейзажная
642 0 0

 Бели маргаритки весело надничат

и парички малки някои ги наричат...

Сред тревата росна усмихнато живеят

и птички гласовити нежно, чудно пеят...

 

Клонче черешово, беличко се вее,

там близичко щъркелче гнезди, живее...

Ех, Пролет красива,  с птичи напеви,

тревите крехки, зелени... нагоре поели...

 

Дишам с наслада твоя  аромат,

здравец се усмихва с лилавия цвят,

жужат и пчелите в пролетна наслада,

да те срещна, Пролет, за мене е награда!

 

 

 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??