19 апр. 2016 г., 20:03

Да ти нарисувам ли сърце 

  Поэзия » Любовная
440 3 8

Да ти нарисувам ли сърце
- без боички, алено, несъвършено.
Ще го рисувам без ръце,
със влюбен пулс
в кръвта по топли вени.
Ще го извая с щрих
от огнени премени
и няма в рамка и албум
да го затворя.
На волен гълъб
аз ще го престоря
до теб все да прелитва,
обич моя. 


 

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??