10 апр. 2020 г., 08:50

Да творя 

  Поэзия » Философская
403 0 0

Да творя аз искам да мечтая,

за истината таз безкрайна мощ,

която може да омая

дори най непригодния гаврош.

 

Творението е безкрайно мило,

за създателя си то е все дете,

дете което е открило нови светове

и открива още светове дори вселени.

 

Решило е да бъде едно чудо,

сред бездарието от клишета

неизказани от налудния субект

със суета живял неосъзнато.

© Т. Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??