Apr 10, 2020, 8:50 AM

Да творя 

  Poetry » Phylosophy
424 0 0

Да творя аз искам да мечтая,

за истината таз безкрайна мощ,

която може да омая

дори най непригодния гаврош.

 

Творението е безкрайно мило,

за създателя си то е все дете,

дете което е открило нови светове

и открива още светове дори вселени.

 

Решило е да бъде едно чудо,

сред бездарието от клишета

неизказани от налудния субект

със суета живял неосъзнато.

© Т. Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??