6 нояб. 2020 г., 18:49

Да удавим лъжите 

  Поэзия
417 6 15

И защото е есен, нека дъжд да вали.

Да удавим лъжите си в локвите! 

Да изплачат последните свои сълзи -

избледнели от спомена - нотите.

 

С пианистката Есен на златен роял

да изсвирим скърбящите истини.

Да изплува, след тежката кал засиял, 

непорочният образ на дните ни. 

© Цветето Б. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??