19 апр. 2007 г., 10:07

Далеч от него 

  Поэзия
1120 0 3
 

Живея в дни на болка и страдание.

Живея в този грешен свят.

До любовта, докоснала се някога.

И до омраза, и до грях.


Очите си с годините изплакала.

И кръв съм мила от ръцете си.

Дълбоко нараняваха душата ми.

Погребвах мъртво аз сърцето си.


Кървя отвътре, а лицето ми се смее.

Не знам кога светът ми пак се срина.

В мен ангелът се бори да живее,

а дяволът в леглото ми заспива.


Сама на този свят греховен,

под жарко слънце и под звезден огън.

Опитвам се да стигна пак до него.

Опитвам да намеря път към Бога.

© Снежина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??