Живея в дни на болка и страдание.
Живея в този грешен свят.
До любовта, докоснала се някога.
И до омраза, и до грях.
Очите си с годините изплакала.
И кръв съм мила от ръцете си.
Дълбоко нараняваха душата ми.
Погребвах мъртво аз сърцето си.
Кървя отвътре, а лицето ми се смее.
Не знам кога светът ми пак се срина.
В мен ангелът се бори да живее,
а дяволът в леглото ми заспива.
Сама на този свят греховен,
под жарко слънце и под звезден огън.
Опитвам се да стигна пак до него.
Опитвам да намеря път към Бога.
© Снежина All rights reserved.