29 окт. 2008 г., 17:28

Далече 

  Поэзия » Другая
525 0 2

Да ме срещнеш, няма вече,

дори там, в своя мъжки сън.

Дойде зъл дух и ме отвлече,

далече съм, там някъде навън.

Да ме видиш, не, няма повече,

дори очи от взиране да болят.

Дух в невидимост ме обрече,

добре ме скри, отне ми плът.

Да ми чуеш, няма отдалече,

докосващия глас, ще е мираж.

Достигаше те, но го отрече

дамгоса го, не веднъж и дваж.

Далече съм, много на далече,

дори сама не знам точно къде.

Дойде зъл дух и ме отвлече...

Добър бе всъщност, добър е.

 

29.10.2008г

(цикъл "Черно перо")

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??