3 окт. 2012 г., 15:05

Далечни 

  Поэзия » Любовная
466 0 5

Постой така на лунна светлина

за последен път да те погледам

и с очи от кадифена топлина

да те запомня и да те сънувам.

 

Ще тръгнеш бавно, необятен е света,

а мислите безкрайността ще пропътуват.

Някой ден за мъничко пред твоята врата ще спра

и океаните от скръб ще забушуват.

© Росица Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??