И когато ти е много тъжно,
опитвай да не го показваш ти.
Защото видят ли тъга в очите,
бързо почват със шегите.
Силна ти бъди във всеки час,
за да можеш да им кажеш ти от рас,
че винаги, дори да те боли
ще бъдеш със усмивка ти !
Ще им казваш, че си винаги добре,
дори да плаче твоето сърце.
А когато нещо много ти тежи
Поплачи ...
ей така, да отлети ...
болката, която те държи
будна чак до ранните зори!
А може би, когато спреш,
ще успееш да се отнесеш,
някъде в далечните земи,
където нямаш болка ти !
© Таня Иванова Все права защищены