Jan 18, 2016, 5:37 PM

Далечните земи 

  Poetry » Other
278 0 0

И когато ти е много тъжно,

опитвай да не го показваш ти.

Защото видят ли тъга в очите,

бързо почват със шегите.

Силна ти бъди във всеки час, 

за да можеш да им кажеш ти от рас, 

че винаги, дори да те боли

ще бъдеш със усмивка ти !

Ще им казваш, че си винаги добре,

дори да плаче твоето сърце.

А когато нещо много ти тежи 
Поплачи ...

ей така, да отлети ...

болката, която те държи

будна чак до ранните зори!

А може би, когато спреш,

ще успееш да се отнесеш,

някъде в далечните земи,

където нямаш болка ти ! 

© Таня Иванова All rights reserved.

 

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??