Тази вечер виното говори...
Напомня ми за нашето начало!
Как в омая с теб седяхме
на скамейката във парка.
Говорихме за хубави неща.
Да бъдем и в добро, и зло...
Единни, единни в любовта.
И никога да не познаем
лошото на таз земя.
Далечното, то днес се случва.
Далечното, то близо е било!?
В какво превърна ни живота?
В лъжци... Който себеси залъгват!
Защо ли мислят, че го правят
за добро.
А то добро ли е, не зная!
© Ангел Все права защищены