8 дек. 2009 г., 21:25

Дали успях да те докосна? 

  Поэзия » Другая
1719 0 16
Раздирах с вик нощта, надявайки се да ме чуеш. А после се оказа,   че няма съм била.   Рисувах те от всички багри и се любувах с часове на своята творба.   Какво? Аз сляпа съм, нима? И музика ти сътворих, разтапяща душата.   С ония галещи акорди, отварящи ти сетивата. Не мисля, че съм глуха! Нито сляпа!   И даже разговарям, пиша! Не само!   Мога и да дишам!   Дали докоснах те - не зная. Но в теб живея!...   Не ме пъди!   Без теб аз няма как да оцелея!      

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??