Вървя по път трънлив,
ще тръгнеш ли със мен?
Харесва ми живота див
и да бъда с тебе откровен.
Че да гониш щастието сам
си е доста тежко бреме,
сърцето искам да си дам,
но казват - всичко е до време.
А имам аз душа голяма,
с нея си пътувам -
сърце тупти за тая дама
и често нощем я сънувам.
Как вървим по пътя на живота двама,
но събуждам се и дамата я вече няма...
© Анонимен Анонимник Все права защищены
Добре дошъл!
Успех!