26 мая 2022 г., 23:07

Дарявам ти едно сърце от пламък 

  Поэзия » Любовная, Другая
415 2 4

Дарявам ти едно сърце от пламък,

след залезите да ти е светило,

олтар да е в бетонният ти замък,

да разтопява горестното жило.

 

След залезите да ти е светило 

изпращам ти надеждата любовно,

да те прегръща, да те гали мило

и да прогони тъмното отровно.

 

Изпращам ти надеждата любовно,

да стопли нежно твоята душа.

Молитвите за тебе благословно

изгарят всяка подлост и лъжа.

 

Да стопли нежно твоята душа

не спира обичта пред лед и камък.

Стократно чувствата ще нажежа 

дарявам ти едно сърце от пламък.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??