8 июн. 2016 г., 22:27

Дарявам ти сърце 

  Поэзия » Любовная
301 0 4

За тебе, мила, е кощунство

едничко цвете да ти дам.

С голям букет е опекунство

да те ухажвам и го знам.

 

И малко е да те докосна

по устните със жарка страст.

И в таз година съдбоносна

да съм под твоя женска власт.

 

Банално е да ти го казва,

че имам обич аз към теб.

И всеки ден да ти доказвам,

че си ми глътката във степ.

 

Затуй под облака небесен

прегръщам те със две ръце.

И днес във този миг чудесен

дарявам ти едно сърце!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??