Jun 8, 2016, 10:27 PM

Дарявам ти сърце 

  Poetry » Love
299 0 4

За тебе, мила, е кощунство

едничко цвете да ти дам.

С голям букет е опекунство

да те ухажвам и го знам.

 

И малко е да те докосна

по устните със жарка страст.

И в таз година съдбоносна

да съм под твоя женска власт.

 

Банално е да ти го казва,

че имам обич аз към теб.

И всеки ден да ти доказвам,

че си ми глътката във степ.

 

Затуй под облака небесен

прегръщам те със две ръце.

И днес във този миг чудесен

дарявам ти едно сърце!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??