Със сепнат стон проникна
в дебрите на тишината
втривайки нежни пулсации
между V-образните стени на Ада.
Прокъсвайки тясната
влажна мембрана,
слива живота и смъртта
в капсулата горестна наслада.
Невинноста забулена избяга.
На нейно място
феята на похотта
бясно, демонски захапа
врата на монаха.