30 сент. 2023 г., 11:37

Делата на съдбата 

  Поэзия » Любовная
601 2 0

Случайна среща.

Свиване в сърцето.

Подкосяване в краката.

Мекота.

 

Тя стои насреща.

Живот в небитието,

люлее се земята -

тишина!

 

Поглед скрит

се среща с друг -

неловкост.

Неизказаните думи

 

се провикват!

Но нито звук

не следва -

говорят само пламъчета луди...

 

Мълчание, и стъпки

по-далечни,

но Съдбата знае си делата,

ще има нова среща, щом желаят се сърцата!

 Предишна част от сборник стихове

© Добромир Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??