Демагози, демагози... –
легендарни синове –
сбъдват всякакви прогнози,
щом мандатът ги зове!
Лесно се властта не взема,
ала имаш ли пари,
няма никаква дилема –
вот "достоен" си купи!
После в службата с годинки
ще строиш живота нов!...
Мили български картинки,
нарисувани с любов!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены