Nov 11, 2011, 8:52 PM

Демагози, демагози... 

  Poetry » Parody
632 0 4

Демагози, демагози... –

легендарни синове –

сбъдват всякакви прогнози,

щом мандатът ги зове!

 

Лесно се властта не взема,

ала имаш ли пари,

няма никаква дилема –

вот "достоен" си купи!

 

После в службата с годинки

ще строиш живота нов!...

Мили български картинки,

нарисувани с любов!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??