11.11.2011 г., 20:52 ч.

Демагози, демагози... 

  Поезия » Пародии
631 0 4

Демагози, демагози... –

легендарни синове –

сбъдват всякакви прогнози,

щом мандатът ги зове!

 

Лесно се властта не взема,

ала имаш ли пари,

няма никаква дилема –

вот "достоен" си купи!

 

После в службата с годинки

ще строиш живота нов!...

Мили български картинки,

нарисувани с любов!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??