22 апр. 2023 г., 17:33

Демократичното лайно 

  Поэзия » Гражданская, Пародии
304 0 6

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.



Демократичното лайно
от другите е по-добро.
Например от това, със автор,
някакъв си луд диктатор.
А ароматно са еднакви,
а също вкусово, все факти.
Дори по цвят и консистенция
са сякаш от една селекция...

Но демокрацията в душата
личи си даже при лайната!

21.02.2023.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??