22.04.2023 г., 17:33 ч.

Демократичното лайно 

  Поезия » Гражданска, Пародии
211 0 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години



Демократичното лайно
от другите е по-добро.
Например от това, със автор,
някакъв си луд диктатор.
А ароматно са еднакви,
а също вкусово, все факти.
Дори по цвят и консистенция
са сякаш от една селекция...

Но демокрацията в душата
личи си даже при лайната!

21.02.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??