The work is not suitable for people under 18 years of age.
Демократичното лайно
от другите е по-добро.
Например от това, със автор,
някакъв си луд диктатор.
А ароматно са еднакви,
а също вкусово, все факти.
Дори по цвят и консистенция
са сякаш от една селекция...
Но демокрацията в душата
личи си даже при лайната!
21.02.2023.
© Георги Каменов All rights reserved.