Откакто си отиде Ани,
не мога да напиша нито ред.
Тъга в очите ми се дави,
сърцето - сякаш буца лед.
Говоря си със тебе, мила,
а вечер казвам лека нощ.
В душата съм те приютила,
със мен ще бъдеш - ден и нощ.
© Наташа Биразова Все права защищены