5.10.2023 г., 7:30 ч.

Ден и нощ 

  Поезия » Друга
176 1 0

Откакто си отиде Ани,

не мога да напиша нито ред.

Тъга в очите ми се дави,

сърцето -  сякаш буца лед.

 

Говоря си със тебе, мила,

а вечер казвам лека нощ.

В душата съм те приютила,

със мен ще бъдеш - ден и нощ.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??