4 февр. 2008 г., 16:56

Денят ми е обич 

  Поэзия » Любовная
775 0 9

Когато закичи денят ми с усмивка,

разбрах, че за теб съм живяла.

Не познала любов аз такава,

на разсъмване птичка запяла.

Ненаситно от утрото взела

роса от тревите,

преминаваш през мен и съм цяла.

Със живот ме даряваш

и за теб съм копняла.

Очите ти пъстри цветовете събрали.

Ръцете ти нежни песента ми запяли.

А душата е слънце,

на пролет ухае.

Прегръщам те, обич.

И за друго денят ми нехае.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??