21 мая 2010 г., 00:20

Диалози 

  Поэзия
574 0 5

 

   ДИАЛОЗИ

 

                      

 

 

   -  Какво е зората?

   - Това е смъртта на нощта.

 

 

   - Какво е щастие?

   - Вече започнах да забравям.

 

 

   - Страшна ли е смъртта?

   - Погледни в душата си и ще видиш.

 

 

  -  Крадеш ли?

  -   Не, защото съм беден.

 

 

  -  Какво искаш от живота?

  -   Това, което не ми дава.

  -   Ами ако ти го даде?

  -   Пак ще си го вземе.

 

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??