ДИАЛОЗИ
- Какво е зората?
- Това е смъртта на нощта.
- Какво е щастие?
- Вече започнах да забравям.
- Страшна ли е смъртта?
- Погледни в душата си и ще видиш.
- Крадеш ли?
- Не, защото съм беден.
- Какво искаш от живота?
- Това, което не ми дава.
- Ами ако ти го даде?
- Пак ще си го вземе.
© Ангел Веселинов All rights reserved.
Успешен ден !