5 сент. 2009 г., 13:15

Дилема 

  Поэзия » Философская
706 0 0

Обичаш и страдаш, изправяш се в нищото.

Отново изгаряш, изправен пред болката.

Катериш скалите, търсейки нещото

и пак си накрая на обиколката!

 

Тръгваш за нова, макар и без сили,

оставил си всичко в предишните дири,

забравил за себе си част да оставиш.

А всички очакват да изпревариш!

 

И чудиш се имаш ли право да спреш?

Дали пък е толкоз далече финала?

Или пък да глътнеш от въздуха свеж

и да си вземеш медала?!!

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??