11 февр. 2007 г., 15:31

Дилянка :) 

  Поэзия
1586 0 11

 

 

 

Кръстили са ме на билка чудна

със омаен приказен ефект J

щом те хванат нерви и е трудно

значи аз съм точно цяр за теб J

Валерианово ще ти побая,

ще повикам в клепките ти сън,

на спокойствие ще ти ухая,

ще оставиш грижите си вън...

Ще сънуваш ароматни фрезии,

с цвят преливащо-червено-жълт,

ще си с мене временно в амнезия JJJ

за света около тебе зъл...

Само ... скрий ме, тайно ме отпивай

и не ме оставяй нито миг...

валериановото чудно биле

е за котараците магнит J

 

(не че имат шанс J)

11.02.2007

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??