Кръстили са ме на билка чудна
със омаен приказен ефект J
щом те хванат нерви и е трудно
значи аз съм точно цяр за теб J
Валерианово ще ти побая,
ще повикам в клепките ти сън,
на спокойствие ще ти ухая,
ще оставиш грижите си вън...
Ще сънуваш ароматни фрезии,
с цвят преливащо-червено-жълт,
ще си с мене временно в амнезия JJJ
за света около тебе зъл...
Само ... скрий ме, тайно ме отпивай
и не ме оставяй нито миг...
валериановото чудно биле
е за котараците магнит J
(не че имат шанс J)
11.02.2007
© Дидислава All rights reserved.