16 апр. 2017 г., 23:15

Дима от Русия 

  Поэзия » Юмористическая
339 0 0

            Дима – руски молодец,

            с баба си е на море.

            Той година има, две,

            сам на плажа си топурка

            и на слънце се пече.

 

            И незнайно откъде,

            там на Черното море,

            нещо бликна от дупе.

 

            Баба, дядо тичат,

            и зариват го с ръце,

            Дима тича и се смее от сърце!

 

            След години много,

            пак ще дойде Дима,

            кат' Витяз и кат' герой!

 

            Поморие ще помни,

            тез неща и тоз порой!

 

 

             15.06.2015

              Поморие

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??