9 окт. 2010 г., 13:10

Диване 

  Поэзия » Гражданская
1322 0 12

Уморих се, да знаеш -

ей дотук ми дойде!

Докога да си трая?

Засрами се поне!

И да знаеш, че знам -

ще се върнеш отнякъде

и пак -

срам не срам -

ще довлачиш китарката.

Да ми пееш ли искаш!?

Пак!?  Да, ама не!

Обещаваш да слушаш!?

Добро, казваш, дете...

Абе няма да стане!

Оттук натам - не!

И ще спиш на дивана!

Диване с диване!

© Капи Капито Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??