Oct 9, 2010, 1:10 PM

Диване 

  Poetry » Civilian
1174 0 12

Уморих се, да знаеш -

ей дотук ми дойде!

Докога да си трая?

Засрами се поне!

И да знаеш, че знам -

ще се върнеш отнякъде

и пак -

срам не срам -

ще довлачиш китарката.

Да ми пееш ли искаш!?

Пак!?  Да, ама не!

Обещаваш да слушаш!?

Добро, казваш, дете...

Абе няма да стане!

Оттук натам - не!

И ще спиш на дивана!

Диване с диване!

© Капи Капито All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??