24 янв. 2014 г., 16:07

Джулай морнинг 2013 

  Поэзия
299 0 0

Аз съм  по-черен от нощта,
аз съм ангелът и дяволът,
аз съм вятър и мъгла,
аз съм призракът  и сянката,
ако  ме видиш ти, очаквай непознати светлини,
и  не само  на небето,
а и подир земята,
когато  падне  мрак
и  нощ  настане,
тогава дребни  хора плъзват,
сякаш от моравата  зелена.
Тогава ти не  се  плаши,
а кажи:  "Здравей,  прекрасно утро!".

© Иван Стоилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??