27 дек. 2009 г., 15:13

Днес 

  Поэзия » Другая
598 0 9

 

 

Днес

 

                        На Веси

 

 

Утро, часовник, кафе,

 

закуска, душ, огледало,

 

навик – будя се  в шест.

 

Лягам си - твърде е рано.

 

Днес, не знам накъде...

 

Всъщност,

 

е  ново начало!

© Десислава Вълова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??