Dec 27, 2009, 3:13 PM

Днес 

  Poetry » Other
597 0 9

 

 

Днес

 

                        На Веси

 

 

Утро, часовник, кафе,

 

закуска, душ, огледало,

 

навик – будя се  в шест.

 

Лягам си - твърде е рано.

 

Днес, не знам накъде...

 

Всъщност,

 

е  ново начало!

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??