11 сент. 2016 г., 22:31

Днес 

  Поэзия » Другая
488 0 5

Здравей, смутено мое Днес!

Какво ли носиш ми? Не зная...

Но викам те: Излез! Излез

от ъгъла на тая стая

 

и довери ми се. Сега

хвани ръката ми полека,

изпей ми своята тъга.

Дано така ти стане леко!

 

Да седнем малко, мое Днес.

И аз тъгите си да кажа.

Надежда плаха, без адрес

се свива сива на паважа.

 

Ела! Със теб ще я спасим,

любов и дом ще ù предложим.

Със нова рокля, с бляскав грим

във нечие Утре ще я сложим.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??