Днес те сънувах. Бях в ръцете ти и те целувах...
Биехме се, ти прегръщаше ме като атакувах.
Вдигна ме високо, нежно ме целуна, бях в рай...
Държах ръката ти и смеехме се до безкрай.
Обикаляхме улици, хванати за ръцете.
Даже сега като лудо ми бие сърцето...
Каза, че ще си до мене винаги, събудих се.
Затворих очи и да сънувам пак потрудих се.
Отново беше там, до мен на леглото.
Сгуших се в теб и плаках, защото
пак ще се събудя без теб, а те искам ужасно.
В прегръдките ти чувствам се най-безопасно.
Трябваш ми, но далече си, а не знаеш дори...
колко влюбена съм в теб, че чак ме боли...
Желая те толкова силно, едвам сърцето ми диша.
Толкова е силно, че не мога даже да опиша...
Искам те завинаги с мен и съжалявам,
ако притискам те така и ако те вбесявам.
Но обожавам те просто, а ти си далече...
Още помня всички мили думи, които изрече...
Готова съм на всичко дори за една.
Радвам се с теб и на малките неща.
Твоя съм. Искам да бъдеш щастлив.
Господи, прекрасен си, толкова си красив...
Видя ли те, помисли, защото ще се отпусна
и веднъж прегърна ли те, НЯМА ДА ТЕ ПУСНА!
© Диляна Георгиева Все права защищены