22 февр. 2011 г., 21:40  

До Един Негодник 

  Поэзия » Пейзажная
912 1 0




Гръмотевици и бури разрушиха тишината.
Сякаш проклятие връхлита на земята,
небето потъмнява и нощта детски плач смразява
,

всеки гледа да се скрие, в ъгъл тъмен да се свие,
яростта ми нечовешка - в ръка корава, тежка,
търси жертва в тъмнината, да пролее кръвта му прокълната
и раната дълбока с отмъщение да превържа,
сълзите топли от лицето да избърша...

© Тангра Перник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??