20 февр. 2011 г., 13:13

До мен 

  Поэзия » Любовная
618 1 2

Чувствам те, но теб те няма.

Виждам те, но теб те няма.

Усещам топлия ти дъх, но теб те няма.

Усещам любовта ти, но теб те няма.

Постоянно си в главата ми,

но аз те искам до мен, любов.

© Бисер Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??