Feb 20, 2011, 1:13 PM

До мен 

  Poetry » Love
625 1 2

Чувствам те, но теб те няма.

Виждам те, но теб те няма.

Усещам топлия ти дъх, но теб те няма.

Усещам любовта ти, но теб те няма.

Постоянно си в главата ми,

но аз те искам до мен, любов.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??