11 мая 2023 г., 21:28

До скоро 

  Поэзия » Другая
575 4 15

Разчупваме секундите на две.

(Все времето виновно.)

Парчетата ухаят на кафе...

(По-рядко многословно.)

Добре съм. И не съм.

(Нещата се люлеят

от мен към теб -

от теб към мен... )

Минутите, разплакани, се смеят.

(Щастливи сме.

Сред сладостта, на близостта от разстояние.)

Останали сме две деца...

До скоро!

(Знам, ще оцелеем!)

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »

9 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??