May 11, 2023, 9:28 PM

До скоро 

  Poetry » Other
566 4 15

Разчупваме секундите на две.

(Все времето виновно.)

Парчетата ухаят на кафе...

(По-рядко многословно.)

Добре съм. И не съм.

(Нещата се люлеят

от мен към теб -

от теб към мен... )

Минутите, разплакани, се смеят.

(Щастливи сме.

Сред сладостта, на близостта от разстояние.)

Останали сме две деца...

До скоро!

(Знам, ще оцелеем!)

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??