21 авг. 2013 г., 21:39

До среща със Слънцето 

  Поэзия » Любовная
539 0 1

До среща със Слънцето

 

Минава оня сезон на чувства изгубени.

По брега на душите ни тихо вали.

И тръгвам нанякъде до среща със Слънцето,

а в изгрева може би отново си ти?

 

Какво е дъгата без спомени срутени?

Мачтите корабни лежат на брега.

Остава пясък, китара и музика,

от които сърцето крещи...

 

 

Галина Москова

© Галина Москова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубави думи, остава пясък, китара и музика.Благодаря за хубавото стихотворение !
Предложения
: ??:??