21 дек. 2020 г., 06:58

* * * 

  Поэзия » Любовная
458 2 0

Лежа притихнал до теб,
Тръпна,
Представям си
Какви ще бъдат очите ти
На събуждане
Държа ръката ти нежно 
И с неуловимо дихание
Целувам те
Потръпваш блажено
Щастлива си
Преливам от нежност
И от това
Неземно докосване
И така аз отново
Се притискам до теб
Вече спокоен съм
Гушвам те
И заспивам, отпускам се
До твоите устни
С мечтата за твоите очи 
На събуждане
И с този стих

 

21.12.2020

© М В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??